Order, Betalning & Leverans

 

Order
Din order behandlas inom en arbetsdag från det att vi mottagit din beställning. Efter att du har gjort din beställning skickas en orderbekräftelse till av dig angiven e-mailadress med ditt ordernummer och dina betalnings- och inköpsdetaljer. Spara det mailet så att du har all information tillgänglig om några frågor kring din beställning skulle uppstå.

Priser
Samtliga priser på www.fruitnoir.com och www.fruitnoir.se är angivna i SEK och avser pris per produkt exklusive eventuell fraktavgift men inklusive 25 % moms. Eventuella fraktavgifter beräknas och anges innan du slutligt bekräftar ditt köp.

Betalning

vi accepterar Visa, MasterCard och Payson. För kunder inom Sverige erbjuder vi även betalning via PaysonFaktura på de villkor som framgår nedan.


Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Säkerhet
Alla transaktioner hanteras av vår betalningsleverantör. Dataöverföring till banken sker genom en säker kryptering och ditt kortnummer är skyddat genom certifierade system enligt kortutgivarens säkerhetsstandarder.

Fraktkostnader
Du har alltid fri frakt när du köper produkter för 500 SEK eller mer med postens leverans inom Sverige. Beställer du produkter för ett lägre belopp än 500 SEK tillkommer en fraktkostnad om 30 SEK för normal postleverans. Övskar du leveran med bud är kostnaden 60 SEK inom Sverige. Fraktkostnad med normal postångutanför Sverige är 40 SEK och 250 SEK med bud.


Leverans

Alla ordrar skickas med reguljärpost från vårt lager i Stockholm. Leveranstid inom Sverige är normalt 1 – 3 arbetsdagar. Den exakta leveranstiden beror på Postens hantering. Notera att vi normalt fraktar med Postens Varubrev och din försändelse är vid sådan leverans således inte försäkrad eller spårbar. Vi tar inget ansvar för Postens hantering av din leverans. Önskar du lleverans med bud är kostnaden inom Sverige 60 SK och 250 SEK utanför Sverige.

Leverans utland

Vi levererar våra produkter till alla länder inom EU samt till Norge och Schweiz. Alla ordrar skickas med reguljärpost från vårt lager i Stockholm. Leveranstid inom EU är normalt 4 – 10 arbetsdagar. Den exakta leveranstiden beror på Postens hantering. Notera att vi normal fraktar med Postens Varubrev och din försändelse är således inte försäkrad eller spårbar. Vi tar inget ansvar för Postens hantering av din leverans. Önskar du leverans med bud är kostnaden 250 SEK. Vid leverans med bud är din försändelse försäkrad och spårbar.

Frågor om din beställning
Vid frågor om din beställning vänligen kontakta vår kundservice.